De Rivel Jackson is uitgerust met een Bosch ActiveLine GEN3 middenmotor. Een middenmotor die harmonische ondersteuning levert. Dit zorgt voor een zeer natuurlijk gevoel, zowel met als zonder ondersteuning. De Jackson heeft een mono-frame, Shimano Nexus 8 naafversnelling en Shimano hydraulische schijfremmen. De Jackson is verkrijgbaar vanaf begin 2019 bij uw lokale Rivel Dealer.

€ 2599,-


De Portland is uitgerust met een Bafang middenmotor, Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf en Shimano 6000 rollerbrakes. De Bafang midmotor onder het stevige frame van de Portland is opvallend trillingsarm, waardoor de ondersteuning van deze fiets heel natuurlijk aandoet. De Rivel Portland is verkrijgbaar bij uw lokale Rivel Dealer vanaf begin 2019.

€ 2299,-

De Rivel Seattle is het sportiefste zusje met haar Shimano Deore 10 versnellingen derailleur en krachtige Magura hydraulische velgremmen. De stille Bafang midmotor wordt gevoed door een 13Ah Phylion accu waardoor de actieradius meer dan 120 kilometer bedraagt.

€ 2399,-

De Bafang midmotor onder het lage instap monotube frame van de Rivel Fairbanks is opvallend trillingsarm, waardoor de ondersteuning van deze fiets heel natuurlijk aandoet. Op comfort komt deze fiets niets tekort: monoveer voorvork, verende zadelpen, verstelbaar stuur en Shimano Nexus 8 versnellingennaaf.

€ 2399,-